6e Omniplan damesevent

Op 14 november was weer een geslaagde editie van het Omniplan Dames Event. Voor de zesde maal organiseerde Omniplan een inhoudelijk programma met een knipoog voor haar vrouwelijke relaties.

In het Vorstelijk Complex in het Utrechtse Zuilen was die middag theatermaker Adelheid Roosen te gast. Omniplan heeft samen met haar aan de wijkaanpak gewerkt. Adelheid heeft daarvoor het concept WijkSafari ontwikkeld; gedreven door interesse en een gezonde dosis nieuwsgierigheid opent ze voordeuren, geeft het publiek een blik achter de sluier en maakt mensen bewust van hun eigen grenzen. Spelers van de WijkSafari lieten zich dit jaar een aantal weken adopteren door wijkbewoners van het Utrechtse Zuilen, Overvecht en Ondiep. Ze woonden en leefden samen en deelden elkaars verhalen, vreugde en verdriet.Tijdens het Omniplan Dames Event heeft Adelheid ons op haar eigen enthousiaste en ludieke wijze wat laten ervaren van de bijzondere ontmoetingen en de opzet van de WijkSafari. De deelnemers deden mee aan het ongeremde gesprek en gingen op bezoek in het buurthuis in Zuilen voor een potje Bon Ku Ne, een soort Antiliaanse bingo. Terug in het Vorstelijk Complex konden de dames Adelheid zelf het hemd van het lijf vragen over haar eigen drijfveren en ambities. En uiteraard was er volop ruimte voor bijpraten en nieuwe ontmoetingen, onder het genot van een hapje en een drankje van de mensen van de Colour Kitchen.


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.