Aan de slag voor de Gemeente Haarlem

05 mei 2022

Vol trots delen we mee dat APPM, Procap, Omniplan en DHM samen de raamovereenkomst Flexibele arbeid - gebiedsontwikkeling en ontwikkelmanagement en Civiel opdrachtgeverschap en strategische beleidsadvisering bij gemeente Haarlem hebben gewonnen! Dat betekent dat we de komende twee tot vier jaar mogen meebouwen aan de mooie ambities van deze gemeente.

Haarlem is een energieke stad met initiatiefrijke bewoners, een actief bedrijfsleven en  betrokken onderwijsinstellingen. En het is een geliefde en aantrekkelijke plek om te wonen. Dat leidt tot een enorme druk op de Haarlemse woningmarkt. De gemeente werkt de komende jaren daarom onder het motto ‘samen doorbouwen aan een duurzaam (t)huis’ aan de ambitie om op een duurzame manier 10.000 nieuwe woningen te realiseren in de stad.

Met de inzet van onze ervaren adviseurs en projectmanagers maken wij de duurzame groei van Haarlem mede mogelijk. Met behoud van een goede woon-werkbalans en een compleet woningaanbod voor een breed scala aan inwoners. Wij zijn er klaar voor om samen door te bouwen aan een duurzaam thuis! 

Photo by Mark de Jong on Unsplash

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.