Directeur Hans van Dijk vertrekt bij Omniplan

Hans van Dijk, sinds 2015 als directeur verbonden aan Omniplan, neemt per 1 januari 2018 afscheid van onze organisatie. De afgelopen jaren heeft Hans, samen met collega-directeur Marjon Hulsegge, de ambitieuze groeiplannen van ons bureau vormgegeven, de positionering aangescherpt en de contouren van de commerciële strategie opgesteld. Daarmee is een gezonde basis gelegd voor de uitbouw van het huidige succes van Omniplan. De sterke groei van onze organisatie zorgt er helaas ook voor dat Hans zijn werkzaamheden voor Omniplan niet meer kan combineren met de dagelijkse leiding van zijn eigen bureau, Neuf & Associates. Wij zijn Hans enorm dankbaar voor zijn inbreng de afgelopen periode en wensen hem natuurlijk heel veel succes toe bij de verdere ontwikkeling van zijn eigen bureau. Overigens zal de samenwerking tussen onze bureaus, ondanks het vertrek van Hans, waar mogelijk gewoon worden voortgezet.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die de opengevallen plaats in het directieteam van Omniplan komt vervullen. We hechten grote waarde aan onze informele en warme bedrijfscultuur, wat onder meer tot uiting komt in de collegiale directievoering van ons bureau. Een directie die weliswaar verschillende expertises en accenten in portefeuille heeft, maar die gezamenlijk optrekt in de aansturing van de organisatie. De twee directeuren zijn zowel intern als extern samen het gezicht van de organisatie en zorgen dat de gestelde doelen worden behaald. Van de nieuwe directeur verwachten we dat hij/zij stuurt op acquisitie, de naamsbekendheid van ons bureau vergroot en ons team van talentvolle professionals blijft inspireren en professionaliseren. Bent u of kent u een geschikte kandidaat? Dan komen we graag met u in contact. Belt of mailt u dan met Marjon Hulsegge (m.hulsegge@omniplan.org of 06-22906058) Voor een uitgebreid functieprofiel, klikt u hier.


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.