Jasper Schaap aan boord bij Omniplan

De afgelopen maanden zijn we op zoek geweest naar een nieuwe mede-directeur. Eentje die niet alleen de daartoe benodigde skills zou hebben, maar die vooral met enthousiasme en energie ons bureau zou gaan meebesturen. En niet onbelangrijk: iemand die niet alleen ons hoofd, maar ook ons hart zou raken. We hechten immers grote waarde aan onze informele en warme bedrijfscultuur en dat komt ook tot uiting in onze collegiale directievoering.


We zijn ontzettend blij dat Jasper Schaap met ingang van 1 december bij ons aan boord komt. Jasper heeft de juiste ondernemersmentaliteit om Omniplan samen met Marjon Hulsegge succesvol te kunnen voortzetten en doorontwikkelen. Hij combineert dit met het vanzelfsprekende vermogen om vanuit de talenten van onze professionals de beste match te vinden voor onze opdrachtgevers.

Jasper heeft in de afgelopen jaren zijn sporen verdiend bij Balance. Hoewel hij zelf niet direct werkzaam was in ons vakgebied, heeft hij wel een team van mensen aangestuurd dat met name in de publieke sector programma’s en projecten uitvoerde. Daardoor kent hij de mores in de ruimtelijke ontwikkelingen en weet ook goed wat opdrachtgevers daarin nodig hebben.

We hebben alvast een toost uitgebracht op de komende samenwerking!v.l.n.r Guido Galesloot (aandeelhouder), Marjon Hulsegge (directeur/aandeelhouder), Jasper Schaap (directeur per 1 december)

Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.