Nieuwe aanwinsten

Ellen Lommen
"Ellen is een zeer ervaren project- en programmamanager in het ruimtelijk domein. Sinds 2001 bij de gemeente Utrecht, per 1 juni als associate partner naar Omniplan. Zij heeft ervaring met een breed scala aan partijen; projectontwikkelaars, corporaties, Rijkswaterstaat, ProRail, onderwijsinstellingen, provincie, waterschappen, belangenorganisaties, sportverenigingen en –bonden, ondernemers en bewoners. Haar ervaring als projectmanager in de laatste jaren is verrijkt door leiding te geven aan projectmanagers van PMB Utrecht."

Wij heten Ellen van harte welkom!

Marije Spithoven|
"Marije is enthousiast en mensgericht met een passie voor bouwen. Zij kom over van Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, waar zij zich sinds 2009 heeft ingezet als Locatieontwikkelaar. Zij heeft ruime ervaring met processen waarin ze verantwoordelijkheid draagt van initiatief tot realisatie."

Wij verwelkomen Marije van harte in ons team!

Luuk van Dijk
"Na een maand met Luuk gewerkt te hebben kunnen we alleen maar positief zijn. Luuk is dit jaar afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, Master Recht & Bestuur, specialisatie Omgevingsrecht. Tijdens zijn bachelor Sociale Geografie en Planologie heeft hij geleerd problemen vanuit meerdere invalshoeken te definiëren. Door te schakelen naar een juridische master heeft hij ook die kant van de ruimtelijke ontwikkeling weten uit te diepen. Luuk is een betrokken, creatieve en hardwerkende assistent omgevingsmanager met een brede interesse in ruimtelijke ontwikkeling."

Alsnog van harte welkom bij Omniplan!


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.