Omniplan bestaat 25 (of eigenlijk 26) jaar

13 september 2021

Vrijdag 10 september was het eindelijk zover; de viering van het 25-jarig jubileum van Omniplan. Vorig jaar bestond Omniplan 25 jaar, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten van het organiseren van een mooie viering. Hoog tijd dus om dit alsnog samen te vieren! 

Met een nagebouwde zeetjalk vertrokken we vrijdagmiddag vanuit Muiden richting forteiland Pampus. Onder genot van een lunch met mooi uitzicht, kwam Pampus langzaam dichterbij. Op het schip namen we onder andere afscheid van een aantal collega’s die mooie uitdagingen elders hebben gevonden. Eenmaal in Pampus werden we in het fort opgewacht door twee heren die ons in militair thema door vier opdrachten heen leidden. Deze strijd is niet ongeschonden voltooid maar zorgde al met al voor veel lol en een echt teamgevoel. 

De dag werd afgesloten met een borrel en barbecue, waar een aantal oud-Omniplanners en relaties aansloten om het jubileum te vieren. Ook proostten we onder andere op Marjon, die na 20 jaar bij Omniplan (waaronder 10 jaar als directeur) van een welverdiend pensioen gaat genieten. Zij geeft definitief het stokje over aan Jasper, die sinds 2018 werkzaam is als directeur van Omniplan. Marjon, nogmaals bedankt voor alles wat je voor Omniplan hebt betekend! Zo werd het een mooie dag waar we samen terugblikken op 25 jaar Omniplan en ook met een goed gevoel vooruit kijken naar de toekomst. We bedanken iedereen die 10 september aanwezig was om dit moment samen te vieren.

 

Nieuwsbrief

  Ik ga akkoord met het privacybeleid

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.