Omniplan betrokken bij Jonge Ruimtemakers - Trendwatch Edition!

De Jonge Ruimtemakers is een netwerk van jonge vakgenoten die zich bezig houden met de fysieke inrichting van ons land. Ze komen drie keer per jaar bijeen om kennis te maken en kennis te delen. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema en een andere gastheer.

Op 14 november was weer een geslaagde editie van het Omniplan Dames Event. Voor de zesde maal organiseerde Omniplan een inhoudelijk programma met een knipoog voor haar vrouwelijke relaties. In het Vorstelijk Complex in het Utrechtse Zuilen was die middag theatermaker Adelheid Roosen te gast. Op 14 november was weer een geslaagde editie van het Omniplan Dames Event. Voor de zesde maal organiseerde Omniplan een inhoudelijk programma met een knipoog voor haar vrouwelijke relaties. In het Vorstelijk Complex in het Utrechtse Zuilen was die middag theatermaker Adelheid Roosen te gast. Op 14 november was weer een geslaagde editie van het Omniplan Dames Event. Voor de zesde maal organiseerde Omniplan een inhoudelijk programma met een knipoog voor haar vrouwelijke relaties. In het Vorstelijk Complex in het Utrechtse Zuilen was die middag theatermaker Adelheid Roosen te gast.


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.