Omniplan Damesevent 2015

Het geheim van Kattenburg ontsluierd!

Begin juli hebben we een vooraankondiging gestuurd voor het Omniplan Damesevent 2015. Inmiddels hebben we het programma rond: we nodigen je met heel veel plezier uit om op 1 oktober “het geheim van Kattenburg” te komen zien en beleven!

Tot voor kort was het Marineterrein op Kattenburg een gesloten locatie voor iedereen die niets met de Marine van doen had. Een metershoge dikke muur verborg hier eeuwenlang een geheime wereld, op steenworp afstand van de binnenstad van Amsterdam. Op elke luchtfoto was dit gebied dan ook onherkenbaar gemaakt door er een “wolk” boven te projecteren (waardoor je dus precies wist waar het lag).

Nu wordt dit geheime stukje stad beetje bij beetje ontsluierd en is een projectbureau druk doende met (veelal tijdelijke) bijzondere invulling van de verschillende gebouwen. Aan het hoofd van die organisatie staat Liesbeth Jansen. Zij zoekt met haar team naar creatieve oplossingen voor invullingen die soms niet meteen voor de hand liggen. Die ook niet altijd passen binnen de huidige wet- en regelgeving en die normaliter niet zo snel een plek in de stad krijgen. We krijgen een kijkje in de keuken van “onconventionele projectontwikkeling” en Liesbeth laat zien hoe je door slim te opereren en manoeuvreren toch zaken voor elkaar krijgt.

Programma
15.00 Ontvangst
15:30 Presentatie Liesbeth Jansen
16:00 Rondleiding Marineterrein
16:45 Nautische borrel

Locatie:
Marineterrein Amsterdam 
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Een gedetailleerde routebeschrijving volgt een week voor het event.

We horen graag of je aanwezig bent op: info@omniplan.org

We hopen je 1 oktober te zien op het Marineterrein!


Met hartelijke groet,
de dames van Omniplan: Marjon Hulsegge, Karen Ohlenbusch, Marjan Hazebroek, Anouk Busger, Jolanda Westerweel


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.