Het Omniplan Damesevent 2018 op 13 september a.s.: meld je snel aan!

Vanuit café-restaurant Blooker aan het Amstelplein 4 in Amsterdam heten we je op 13 september aanstaande van harte welkom om er samen met Floor Milikowski een boeiende middag van te maken. Wij zorgen voor de aankleding en het programma, verblijd jij ons met jouw komst? Je kunt je hier aanmelden.

Programma

15.00 Ontvangst
15:15 Welkom door Marjon Hulsegge, directeur Omniplan
15.30 Floor Milikowski aan het woord
17.00 Netwerkborrel: gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten

Locatie: Café-restaurant Blooker, Amstelplein 4, Amsterdam (www.blooker.nl)
Na je aanmelding ontvang je meer informatie over bereikbaarheid en contact.


Amsterdam, de mythe
Tijdens de crisis zette Amsterdam haar deuren voor het toerisme wijd open. Vervolgens liep het compleet uit de hand. De verwachting was dat de stad zou profiteren van de bezoekershausse, ondanks de drukte en overlast die het zou veroorzaken. Maar dat bleek een mythe...

Floor Milikowski: Van wie is de stad?
Onderzoeksjournalist Floor Milikowski deed voor De Groene Amsterdammer gedurende lange tijd onderzoek naar de veranderingen in Amsterdam. Na tientallen jaren van economisch succes, bevolkingsgroei en toename van het aantal bezoekers, staat Amsterdam volgens haar nu op een kruispunt. Blijft het een stad voor iedereen of wordt het een enclave voor rijke bewoners en bezoekers uit binnen- en buitenland? Over onder andere deze vraagstukken schreef Floor Milikowski het boek Van wie is de stad?.
Floor zal ons tijdens het komende Omniplan Damesevent meenemen in haar bevindingen.

Dus... zet alvast in je agenda: 13 september, ladies only!
Het belooft een interessante middag te worden waarbij er natuurlijk ook ruimte is om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

De dames van Omniplan wensen je een fijne zomer,
Marjon Hulsegge, Karen Ohlenbusch, Jolanda Westerweel, Marjan Hazebroek, Renske Dijkwel, Mieke Coenen, Violet Nijboer, Manou Roomer, Ellen Lommen en Marije Spithoven.

AANMELDEN


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.