Vacatures

Junior manager ruimtelijke besluitvorming

Wie zijn wij?

Tevreden mensen en gerealiseerde plannen. Daar gaan we voor bij Omniplan. Onze procedure-, proces- en projectmanagers zijn stuk voor stuk experts op hun terrein. Door gericht te analyseren halen zij de doelen van hun opdrachtgevers. Ook, en misschien wel juist, terwijl de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland steeds complexer wordt.

Wat doen wij?

Wij werken voor partijen die bezig zijn met de ruimtelijke inrichting van ons land. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. Ze vragen ons voor allerlei plannen: van de herstructurering van een leegstaand gebouwencomplex, revitalisering van bedrijventerrein tot het ontwikkelen van een windpark op zee of het uitbreiden van het landelijk energienetwerk.

De managers ruimtelijke besluitvorming van Omniplan verzorgen specifiek de afstemming voor de opdrachtgever met het bevoegd gezag en zorgen er zo voor dat het project ruimtelijk haalbaar wordt (en gerealiseerd kan worden). Zij zorgen ook voor het begeleiden en/of opstellen van bestemmingsplannen, milieueffectrapportages en vergunningen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste junior die zich wil verdiepen in de planologisch-juridische kant van het werken in projecten. Onder begeleiding van een senior manager verricht je diverse werkzaamheden die gerelateerd zijn aan ruimtelijke ontwikkelingen, vergunningen en procedures.

Dat kan gaan om een breed spectrum aan werkzaamheden, waaronder:

  • In beeld brengen planologisch-juridische haalbaarheid van ruimtelijke projecten (bestemmingsplancheck en juridisch advies)
  • Opstellen van vergunning inventarisaties
  • Advisering over de procedurestrategie
  • Advisering over juridische oplossingen in bestemmingsplannen en vergunningen
  • Opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en/of vergunningaanvragen
  • Begeleiden van onderzoeken naar milieueffecten (zoals ecologie, bodem en water)
  • Bijwonen en notuleren van gesprekken met opdrachtgevers en overheden

Wie ben jij?

Je bent iemand die secuur werkt en je vindt het leuk om je op dit specifieke vakgebied te ontwikkelen. Bij voorkeur heb je een planologische achtergrond, waarbij je bestuursrechtelijke vakken of een vergelijkbare opleiding hebt gevolgd. Je bent net afgestudeerd of hebt al enkele jaren ervaring met het planologisch-juridisch werkveld. Maar vooral ben je proactief, enthousiast, gemotiveerd en hou je van je vak!

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons: 030-6926080 of stuur een mail naar: info@omniplan.org


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.