Bureau

Tevreden mensen en gerealiseerde plannen. Daar gaan we voor bij Omniplan. Onze project-, omgevings- en proceduremanagers zijn stuk voor stuk experts op hun terrein. Door gericht te analyseren halen zij uw doelen. Ook, en misschien wel juist, terwijl de ruimtelijke ontwikkeling in Nederland steeds complexer wordt.

Opdrachtgevers

Wij werken voor partijen die bezig zijn met de ruimtelijke inrichting van ons land. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. Ze vragen ons voor allerlei plannen: van de herstructurering van een leegstaand gebouwencomplex, revitalisering van bedrijventerrein tot het ontwikkelen van een windpark op zee of het uitbreiden van het landelijk energienetwerk. En het goede nieuws: eigenlijk alle opdrachtgevers vragen ons vaak terug.


Netwerk

In je eentje ben je nergens in ons vakgebied. Daarom investeren we steeds in een goed netwerk en kennisontwikkeling. Wij zijn lid van:

  • Platform 31
  • BNSP
  • Fellows Gebiedsontwikkeling


Het kan zijn dat er zich onjuiste links bevinden in de website. Om dat op te lossen zijn wij momenteel bezig met de constructie daarvan. Excuses voor het ongemak.