Over ons

Wij geloven dat wanneer je doet waar je energie van krijgt, je de beste resultaten kunt behalen. Ook al werken we niet altijd samen aan dezelfde projecten, de onderlinge binding binnen ons bureau is enorm. Iedereen gunt elkaar zijn of haar successen en fungeert als achterban bij mogelijke uitdagingen die zich voordoen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbinnen iedereen gelijkwaardig is. Kortom, we maken het volgende waar:

“Omniplan is de partner op wie u kunt bouwen. Wij voelen ons thuis in een politiek-bestuurlijke en complexe projectomgeving, weten de verschillende belangen bij elkaar te brengen, houden u scherp en helpen u uw projectdoelen te bereiken.”

Opdrachtgevers

Partijen die bezig zijn met de ruimtelijke ontwikkeling in ons land, dat zijn onze opdrachtgevers. Dit zijn onder meer overheden, nutsbedrijven en commerciële partijen. De opdrachten variëren van de herbestemming van een leegstaand gebouwencomplex tot het ontwikkelen van een windpark op zee en van de revitalisering van een bedrijventerrein tot het uitbreiden van het landelijk energienetwerk. Dat opdrachtgevers ons bureau waarderen, blijkt uit het feit dat we vaak worden teruggevraagd.


Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.